Lansarea iOS 13.1.3 NU Rezolva DOUA Probleme pentru iPhone

iOS 13.1.3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, insa nu rezolva doua probleme de care lumea se plange constant.

iOS 13.1.3 nu rezolva probleme iphone

iOS 13.1.3 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, si in lista de schimbari publicata de catre americani sunt mentionate destule noutati interesante. Printre ele nu se numara totusi schimbari care sa rezolve problemele cu apelurile telefonice si autonomia bateriei, iOS 13.1.3 fiind gandit cu un scop complet diferit de catre compania Apple, astfel ca plangerile utilizatorilor de iDevice-uri raman.

iOS 13.1.3 avea asteptari foarte mari din partea celor cu iPhone care au probleme foarte mari cu semnalul si apelurile telefonice, insa din pacate se pare ca ei vor trebui sa mai astepte pana cand lucrurile se vor rezolva. Cei de la Apple nu par sa fi gasit o solutie pentru a rezolva aceasta problema in iOS 13.1.3, sau poate ca ea nu a fost inca suficient de bine testata pentru a fi oferita cu aceasta actualizare pentru terminale.

Lansarea iOS 13.1.3 NU Rezolva DOUA Probleme pentru iPhone

iOS 13.1.3 nu are mentionate si rezolvari ale problemelor privind autonomia bateriei, desi intr-o versiune anterioara este mentionat acest lucru in lista de noutati publicata de catre cei de la Apple. In aceasta situatie ramane ca fiecare sa se uite cu atentie la functiile pe care le are active in iOS 13.1.3 si sa vada care dintre ele genereaza consum neobisnuit de mare de energie, dezactivarea lor putand rezolva intr-o buna masura problemele cu autonomia.

iOS 13.1.3 este o actualizare menita sa rezolve probleme de functionare ale iDevice-urilor, insa unele care au fost raportate inca din prima versiune, si care au persistat de-a lungul actualizarilor succesive fara rezolvare. Cei de la Apple n-au reusit pana la iOS 13.1.3 sa rezolve multe dintre probleme, asa ca au facut-o acum, dar desigur ca au mai ramas altele care inca trebuie sa mai astepte pentru ca Apple are si alte treburi de facut.

iOS 13.1.3 poate fi descarcat de catre oricine cu iPhone, iPad si iPod Touch fara probleme.