Digi Mobil tace si face, cam acesta ar putea fi motto-ul in baza caruia operatorul de telecomunicatii si-a desfasurat activitatea in ultimul an, iar asta pentru ca fara sa se laude prea mult, a facut foarte multe. V-am spus ca in ultima perioada cei de la Digi Mobil au actualizat foarte des hartile cu acoperirea pe care o ofera pentru clientii din Romania pe partea de telefone mobila, iar pentru reteaua 5G exista vesti grozave pentru clientii din tara.
Digi Mobil pare sa fi extins substantiala coperirea 5G din Bucuresti, aceasta incepand initial in Centrul Vechi, si fiind apoi gradual extinsa pana la Otopeni pana la finalul anului 2019. In 2020 Digi Mobil acopera cam toata zona centrala, plus cartierul Aviatorilor, inclusiv o vasta zona din jurul Pietei Prese Libere, dar si a Arcului de Triumf, impreuna cu zone mari din Calea 13 Septembrie, parcul Alexadru Ioan Cuza(Titan) fiind acoperit impreuna cu o zona buna din cartier, la fel ca si in cazul zonei Basarabia.
Digi Mobil: Clientii din Romania Bucurati de o GROZAVA Veste
Digi Mobil a extins mult acoperirea in 2020 si la Constanta, acolo unde aproape toate plajele din Mamaia beneficiaza de 5G, de la sud si pana la nord, cu o mica exceptie undeva prin centru, unde nu exista acoperire. Constanta are crescuta acoperirea si in portul Tomis, Digi Mobil trecand dincolo de Casino pentru a acperi o mare parte din Centrul Vechi, la fel ca si Mall-ul de langa lacul Tabacariei, impreuna cu Tomis Nord si Tomis 3, aici oprindu-se acoperirea.
Digi Mobil a extins in 2020 si acoperirea din Brasov, acolo activand reteaua in zona Centrala, dar extinzand-o in cartierul Tractorul, apoi intr-o parte din cel Noua-Darste si urcand intr-n final in Poiana Brasov, care e acoperita total. Predeal si Busteni au deasemenea acoperire 5G de la Digi Mobil din 2020, Sinaia ramanand deocamdata marginalizata, dar operatorul a promis ca va activa si acolo statii 5G, deci pana in vara ar trebui sa fie disponibile.
Digi Mobil a investit mai mult in reteaua sa 5G decat ceilalti operatori, ceea ce desigur ca e o veste buna, mai ales ca ANCOM nu se grabeste sa faca licitatia pentru frecventele oficiale, deci situatia va ramane confuza si in 2020.