WhatsApp: TRUCUL Grozav ASCUNS De care Trebuie sa STII Acum

WhatsApp are acest truc grozav ascuns, s trebuie sa stii ce poti face in telefonul tau chiar acum pentru ca iti poate fi de foarte mare ajutor.

WhatsApp citirile

WhatsApp este folosita de 2 miliarde de oameni din intreaga lume, insa nu toti dintre ei stiu chiar atat de bine toate trucurile ascunse pe care le are aplicatia pentru ei, iar astazi vorbim despre unul extrem de bun. Mai exact, in aplicatia WhatsApp pentru telefoanele mobile exista o functie ascunsa de care probabil nu ai stiut pana acum, dar care poate fi extrem de utila pentru tine, dar care te-ar putea convinge sa iti cam urasti prietenii daca o folosesti des.

WhatsApp are o functie speciala integrata pentru utilizatorii din intreaga lume care le ofera posibilitatea de a vedea cand a fost citit un mesaj trimis catre o alta persoana. Practic, in listarile de mesaje din conversatii vedem ora la care am trimis un mesaj prin WhatsApp, dar daca el este citit, ora nu se actualizeaza cu cea la care a fost citit acel mesaj, ci ramane ora la care am trimis noi mesajul, iar multa lume nu stie ca poate afla si restul din aplicatie.

WhatsApp: TRUCUL Grozav ASCUNS De care Trebuie sa STII Acum

WhatsApp citirile mesajelor

WhatsApp are un meniu special care ne permite sa descoperim cand a fost efectiv citit un mesaj trimis catre o alta persoana, iar acesta poate fi accesat direct dintr-o conversatie. Tot ce trebuie sa facem este sa atingem indelung un mesaj, si sa alegem optiunea “Detalii”, sau iconita cu litera I incercuita, iar dupa aceea suntem transferati in sectiunea unde putem vedea la ce ora a fost trimis un mesaj, dar si la ce ora a fost citit efectiv de catre interlocutor.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate pentru a ne ajuta sa vedem mult mai clar cand ne citesc prietenii mesajele, si cat trece de cand nu ne-au mai raspuns, iar ideea in sine este una foarte buna. Desigur ca s-ar putea sa va suparati pe unii dintre prietenii vostri pentru ca nu va raspund la mesaje chiar atat de des precum ati dori, dar acesta este unul dintre “riscurile” pe care vi le asumati cand luati decizia de a va uita atat de ‘adanc” in functionalitatea aplicatiei.

WhatsApp are aceasta functie disponibila atat pe telefoanele iPhone, cat si pe cele cu sistem de operare Android, astfel ca o puteti folosi chiar de acum daca aveti nevoie intr-adevar de ea.