Fortnite: Sezonul 5 e LANSAT cu o Surpriza pentru Jucatori

fortnite kratos

Fortnite are deja disponibil sezonul 5 pentru jucatorii din toata lumea, noua versiune putand fi deja instalata de catre oameni in propriile calculatoare, console, si unele telefoane mobile, mai exact cele cu Android, unde aplicatia e oferita direct de catre Epic Games.

Fortnite aduce foarte multe noutati interesante pentru jucatorii din intreaga lume, iar printre ele se numara si cateva skin-uri care pana in momentul de fata n-au mai fost oferite de catre cei de la Epic Games, dar care sunt disponibile incepand de ieri.

Fortnite ofera pentru jucatori skin-uri noi, insa printre ele se remarca cel cu Kratos, pe care il puteti vedea mai jos, acesta urmand a fi disponibil in perioad aurmatoare pentru jucatorii care sunt dornici sa il foloseasca in luptele pe care le duc cu diversi inamici.

Fortnite aduce in sezonul 5 inclusiv un skin pentru Mandalorian, dar si un mic Yoda, din acelasi serial al celor de la Disney, astfel ca vorbim despre schimbari foarte interesante care sunt intr-un final disponibile pentru noi toti, si asta e o veste foarte buna pentru cei care asteptau schimbari.

Fortnite are inclusiv un nou Battle Pass disponibil, acesta oferind acces facil la unele dintre noutatile oferite de catre Epic Games fara a fi nevoiti sa indeplinim vreo misiune, sau sa le cautam in vasta harta din joc, asa ca puteti obtine foarte rapid totul cu ajutorul sau.