Raiffeisen Bank: Hotararea Oficiala, ce Primesc GRATUIT Clientii

Raiffeisen Bank vacanta

Raiffeisen Bank a luat o hotarare oficiala importanta pe care a anuntat-o pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le ofera gratuit ceva de care ei ar trebui sa profite cat pot de rapid in aceasta perioada. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga o vacanta in valoare de peste 5000 de LEI daca isi folosesc cardurile pentru cumparaturi in urmatoarea perioada in Romania, si probabil in strainatate.

Raiffeisen Bank nu a mai avut de ceva vreme o hotarare atat de importanta care sa ii vizeze pe clientii din toata tara si ei sa primasca in mod gratuit un beneficiu atat de serios pentru nu prea mare lucru. Participarea la aceasta noua promotie derulata de catre Raiffeisen Bank implica plata pentru orice folosind un card de debit de la Mastercard pana in octombrie, astfel incat plata sa fie debitata pana in ziua de 17 octombrie pentru ca inregistrarea sa fie valida.

Raiffeisen Bank: Hotararea Oficiala, ce Primesc GRATUIT Clientii

Raiffeisen Bank le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga un voucer in valoare de 5500 de LEI la Eximtour, el putand fi folosit pentru a cumpara un pachet de vacanta oriunde in lume prin agentia de turism. Desigur ca suma poate fi folosita chiar si pentru doua pachete daca gasiti preturi foarte bune oriunde doriti sa ajungeti, astfel ca trebuie sa analizati cu mare atentie ofertele pe care agentia de turism le are, daca veti fi alesi castigatori.

Raiffeisen Bank le permite oricaror clienti din Romania sa participe, atat timp cat au un card de debit Mastercard si nu au activa optiunea Premium Banking, sau Friedrich Wilhelm Raiffeisen. Promotia pe care Raiffeisen Bank este dedicata oricaror romani care locioesc in tara si au un card la banca, deci daca nu mai locuiti in tara si totusi aveti un card, nu veti putea fi considerat ca si castigator de catre banca in baza regulamentului de participare.

Raiffeisen Bank are toate detaliile despre aceasta promotie disponibile pe website-ul sau, daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre ceea ce se intampla in aceasta perioada.