Calea Lactee, galaxia din care facem parte, este are parte de o prezentare cu adevarat impresionanta in cadrul unui video incredibil care ne dezvaluie ceva ce nu parea posibil in momentul de fata pentru ea. Mai exact, in clipul video de mai jos cei de la NASA dezvaluie “cum suna” Calea Lactee in baza datelor astronomice pe care le-au adunat folosind diverse telescoape spatiale, iar rezultatul este unul cu adevarat impresionant din multe puncte de vedere.
Calea Lactee are transformate datele astronomice in sunete in cadrul unei creatii special gandite pentru Ziua Internationala a Muzicii, care a fost sarbatorita in cursul zilelor trecute la nivel global. Cei de la NASA spun ca intensitatea volumului este controlata de nivelul de luminozitate al obiectelor care apar in aceasta imagine cu Calea Lactee, iar asa avem parte de o prezentare de exceptie a galaxiei asa cum nu am mai vazut pana in momentul de fata.
Calea Lactee: VIDEO INCREDIBIL cu Galaxia ce a Uimit Oamenii
Calea Lactee este in mod constant monitorizata de catre oamenii de stiinta, o varietate de imagini aparand de-a lungul timpului pe internet, insa abia acum vedem o reprezentare audio de acest gen pentru ea. NASA incearca in mod constant sa le ofere oamenilor experiente speciale, astfel ca nu este exclus sa vedem creatii de acest gen inclusiv pentru zone mai mici din Calea Lactee, cum ar fi sistemul solar din care facem parte, dar care poate nu e la fel de spectaculos.
Calea Lactee este o sursa de foarte multe mistere si inspiratie pentru aoemnii de stiinta, care cauta in mod constant moduri prin care sa ne arate cat de frumoasa este galaxia din care facem cu totii parte acum. Desigur ca pentru ca acest lucru sa se intample e nevoie de perioade foarte lungi de monitorizare a galaxiei Calea Lactee, insa iata ca intr-un final cei de la NASA reusesc sa conceapa inclusiv creatii care sa surprinda intreaga planeta in moduri noi.
Calea Lactee va mai avea cu siguranta parte si de alte surprize de acest gen, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai anunta NASA, sau alte agentii spatiale din intreaga lume.