LIDL Romania: OFICIAL, ce Masina si Vacante ne Ofera GRATUIT

LIDL Romania maldive

LIDL Romania surprinde clientii din toata tara cu un anunt uluitor care priveste ce ofera gratuit lantul de supermarket-uri le pregateste pentru toata lumea acum, si vorbim despre vesti excelente despre care ar trebui sa stie chiar oricine. Mai exact, LIDL Romania a anuntat ca se pregateste sa le ofere clientilor din toata Romania in mod gratuity o serie de premii extrem de interesante ca parte a sarbatoririi Craciunului, iar ele sunt cu mult peste asteptarile multora.

LIDL Romania se pregateste sa le ofere clientilor din Romania in urmatoarea perioada posibilitatea de a primi gratuity un BMW X4, 5 telefoane iPhone 12 Pro sau 2 vacante de lux in Maldive, da ati citit foarte bine. Mergand in ton cu premiile foarte interesante pe care le-a oferit pana acum, LIDL Romania a ales sa le ofere romanilor gratuity inclusive o noua masina, telefoane, dar si vacantele in Maldive, ceva ce poate fi perfect pentru multi romani, dar in 2022.

LIDL Romania: OFICIAL, ce Masina si Vacante ne Ofera GRATUIT

LIDL Romania maldive vacanta

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa cumpere produse de minim 100 de LEI din oricare dintre magazinele sale din tara, iar lista sa includa si un produs din gama Deluxe, apoi sa se inscribe pe website-ul sau pentru a participa. Practic, puteti sa va faceti in mod obisnuit cumparaturile la LIDL Romania in fiecare zi, iar daca depasiti valoarea de 100 de LEI, si aveti un produs Deluxe printer cele cumparate, atunci va puteti inscribe pentru a participa la concurs.

LIDL Romania are o varietate de produse din gama Deluxe pregatite pentru clientii din toata tara in aceasta perioada, supermarket-urile sale fiind pline de produse foarte interesante pe care oricare dintre romani le pot cumpara daca sunt interesati. Desigur ca pentru Craciun LIDL Romania are mai multe produse tematice din gama Deluxe la vanzare, insa nu conteaza pe care dintre cele disponibile la vanzare le cumparati, important fiind ca ele sa fie din aceasta gama.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie promotionala in perioada 15 noiembrie – 2 ianuarie 2022, astfel ca acel BMW X4, telefoanele iPhone 12 Pro si vacanele in Maldive vor fi oferite clientilor abia la inceputul anului viitor.