WhatsApp: Noua Surpriza SECRETA pentru Grupurile din Aplicatie

WhatsApp Surpriza SECRETA Grupurile Aplicatiei

WhatsApp a pregatit iar surprize secrete pentru telefoanele iPhone si Android, iar despre una dintre ele va vorbesc astazi pentru ca platforma de mesagerie vrea sa ne ofere o experienta de folosire mult mai buna pentru aplicatiile sale. Incepand din perioada recenta, cei de la WhatsApp au pus in aplicare un process de testare pentru o noua functie dedicate iPhone si Android care ofera posibilitatea de a crea iconite pentru grupurile de conversatii pe care le cream.

WhatsApp ne ofera de ceva vreme posibilitatea de a face grupuri, insa oamenii au cerut de la fel de multa vreme si optiuni mai multe pentru personalizarea lor, iar aceasta noua vine ca o surpriza grozava pentru cei cu telefoane iPhone si Android. Folosind caractere emoji si stickere putem crea iconite pentru grupurile de conversatii pe care le facem in platforma de mesagerie foarte rapid.

WhatsApp: Noua Surpriza SECRETA pentru Grupurile Aplicatiei

WhatsApp Surpriza SECRETA Grupurile Aplicatiei iconita

Compania americana testeaza deja cu un grup restrains de utilizatori de telefoane iPhone si Android aceasta noua functionalitate, ea fiind restrictionata doar la cei care fac parte din programul beta de testare a aplicatiilor platformei de mesagerie. Ei pot sa-si personalizeze acum grupurile de conversatii dupa bunul plac, iar platforma ne ofera aceasta posibilitate pentru a ne convinge sa folosim mai des si mai mult platforma sa de mesagerie in detrimental celorlalte existente.

Aplicatia nu are la fel de multe functionalitati precum platformele de mesagerie concurente, iar acest lucru este deplans in mod constant de catre utilizatori din intreaga lume, insa lucrurile se mai si schimba in bine uneori daca oamenii cer suficient de mult asta. In aceata idee, cei de la WhatsApp ne vor oferi in sfarsit optiunea de a personaliza felul in care arata iconitele grupurilor de conversatii pentru a le putea distinge mai usor in lista cu toate pe care le avem disponibile.

WhatsApp testeaza aceasta functionalitate cu utilizatori din intreaga lume care folosesc aplicatia platformei in versiune beta, dar nu se stie cand anume va fi ea lansata in mod oficial pentru a o putea folosi cu totii in viata de zi, cu zi.