Banca Transilvania: Masura Oficiala, Schimbarea pentru Toti Clientii

Banca Transilvania Masura Oficiala Schimbarea Toti Clientii

Banca Transilvania a publicat un anunt oficial extrem de important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a impus o noua masura care va avea impact pentru milioane de oameni din toata tara de cand va intra in vigoare. Mai exact, cei de la Banca Transilvania si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca au crescut dobanzile pentru depozitele pe care acestia le pot face, deci vor primi mai multi bani de la institutia financiara.

Banca Transilvania le transmite clientilor din Romania faptul ca dobanda pentru depozitele in LEI se majoreaza pentru cele care au o perioada scurta, cuprinsa intre 1 – 3 ani de zile, deci pentru cele facute pe perioade mai lungi nu se schimba nimic. Banca Transilvania ne spune ca dobanda pentru depozitele de 1 an cresc de la 1.6% la 1.9%, pentru cele pe 2 ea crescand de la 1.65% la 2.1%, in timp ce pentru cele pe 3 ani ea creste de la 1.85% la 2.3%.

Banca Transilvania: Masura Oficiala, Schimbarea pentru Toti Clientii

Banca Transilvania creste dobanzile nu doar pentru persoane fizice, ci si pentru persoane juridice, iar aici lucrurile sunt ceva mai diferite, adica dobanzile sunt mai mici decat cele oferite clientilor obisnuiti de catre banca romaneasca. Mai exact, cei de la Banca Transilvania spun ca in cazul persoanelor juridice dobanda pentru depozite de 1 an creste de la 0.85% la 1.5%, pentru cele de 2 ani de la 1.35% la 1.8%, iar pentru cele de 3 ani de la 1.4% la 2%.

Banca Transilvania nu uita asociatiile, ONG-urile si fundatiile, iar asta pentru ca inclusive pentru ele sunt crescute dobanzile la credite, insa tot in limitele celor care sunt facute pe 1, 2, sau 3 ani de zile. Banca Transilvania a modificat dobanzile depozitelor astfe: pentru ecle pe 1 an de la 1.35% la 1.9%, pentru cele pe 2 ani de la 1.5% la 2.1%, iar pentru cele pe 3 ani de la 1.8% la 2.3%, aici dobanzile fiind aproximativ aceleasi cu cele oferite persoanelor fizice.

Banca Transilvania spune ca in momentul de fata are depozite de aproape 100 de miliarde de LEI, adica peste 20 de miliarde de euro, la nivelul intregului sau grup, in crestere cu 9.3% in comparative cu aceeasi perioada a anului trecut.