DIGI RCS & RDS a anuntat in mod oficial o premiera incredibila pentru romanii din toata tara, una care ar trebui sa fie in atentia tuturor, chiar daca sunt, sau nu, clienti ai operatorului de telecomunicatii. Inca de acum cateva luni cei de la DIGI RCS & RDS au dezvaluit in mod oficial faptul ca va lansa in Romania servicii de internet fix cu viteze de pana la 2.5 Gbps si 10 Gbps, iar din decembrie ele incep sa fie disponibile in mai multe locatii din toata capitala.
DIGI RCS & RDS a lansat acest serviciu special pentru romani dupa ce a decis sa-l ofere in Spania, insa in tara noastra el vine ca o premiera absoluta pentru ca niciun alt operator de telecomunicatii nu ofera asa ceva acum. DIGI RCS & RDS intra din nou pe “taram virgin” cu ofertele de acest gen, chiar daca ele par timpurii, in realitate e nevoie sa se inceapa de undeva pentru ca tehnologiile de acest gen sa ajunga la un numar cat mai mare de oameni, in final.
DIGI RCS & RDS: PREMIERA Uimitoare pentru Romani si ce Trebuie Sa Stii
DIGI RCS & RDS ofera acces la viteze de internet fix care ajung pana la 10 Gbps, insa este important de retinut faptul ca pentru a ne putea bucura intr-adevar de ele, e nevoie de dispozitive pe masura. Totul incepe cu o placa de retea capabila sa sustina viteze de pana la 10 Gbps, iar dupa cum puteti vedea in aceasta pagina, exista modele foarte putine, insa preturile pentru ele sunt de cateva sute bune de LEI, tocmai pentru ca sunt putine, iar tehnologia nu e ieftina.
DIGI RCS & RDS explica partial si putin acest aspect pe website-ul sau, insa separat de placa de retea, aveti nevoie si de un calculator foarte performant pentru a putea atinge asemenea viteze, iar toate componentele costa mult. Abonamentele cu viteze de internet de pana la 10 Gbps de la DIGI RCS & RDS sunt mai utile pentru situatiile in care conexiunea trebuie distribuita in mai multe dispozitive, dar tot e nevoie de un router foarte performant si scump pentru a face asta.
DIGI RCS & RDS da startul urmatoarei evolutii a internetului mobil in Romania, si e bine ca incepe de pe acum, chiar daca inca nu are vreun consumator obisnuit nevoia reala de conexiuni de pana la 10 Gbps, oriunde in lume.