BANCA Transilvania: Serioasa ATENTIONARE pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania Serioasa ATENTIONARE Clientii Romani

BANCA Transilvania a emis o noua atentionare extrem de serioasa pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca aduce in discutie o problema foarte serioasa cu care se confrunta multa lume si care poate deveni foarte periculoasa. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le vorbesc clientilor din toata Romania despre tranzactiile frauduloase care ar putea avea loc in conturile lor, sau pe care ar putea fi pacaliti sa le faca fara sa isi dea seama.

BANCA Transilvania le explica pe website-ul sau clientilor despre aceasta problema extrem de serioasa care din pacate genereaza multe probleme pentru clientii multor banci din Romania, sau din alte zone de pe glob. Problemele sunt foarte serioase pentru ca e posibil ca din cauza lor banii clientilor BANCA Transilvania sa nu poata fi recuperati foarte usor in cazul in care ajung sa fie transferati in mod fraudulos catre persoane necunoscute ca parte a acestor atacuri.

BANCA Transilvania: Serioasa ATENTIONARE pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania spune ca exista o serie de metode prin care putem verifica daca s-a facut o tranzactie frauduloasa pentru contul nostru, prima dintre ele fiind folosirea interfetei din BT Pay care ne permite sa vedem tranzactiile efectuate pentru contul nostru. A doua metoda pe care BANCA Transilvania o recomanda este BT Visual Help, un serviciu care poate fi accesat prin telefon de catre clienti si care ne poate trimite informatii cu privire la tranzactiile din conturi.

BANCA Transilvania vorbeste deasemenea si despre NeoBT, o aplicatie foarte similara cu BT Pay, care are deasemenea o sectiune speciala pentru tranzactii pe care o putem accesa in doar cateva minute pentru a vedea informatiile. Apple Pay este deasemenea o optiune pentru a vedea informatii despre tranzactiile facute folosind cardurile BANCA Transilvania, dar daca asta nu e suficient, atunci puteti folosi inclusiv BT24 Mobile Banking, sau platforma de internet banking.

BANCA Transilvania ne spune, la final, si despre serviciul de alerte prin SMS pentru a afla de fiecare data cand se face o tranzactie in care este folosit cardul nostru, ultima solutie de verificare a tranzactiilor fiind chatbotii Ino, Livia si Raul.