DEDEMAN: ATENTIE! Mesajul OFICIAL Transmis Clientilor din Romania

DEDEMAN constrangere

DEDEMAN este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de bricolaj din toata Romania, iar ei trebuie sa stie despre un mesaj foarte important care este prezent atat in website-ul companiei, cat si in magazine. Mai exact, cei de la DEDEMAN le transmit de mai bine de o luna romanilor un mesaj important care le spune ca pot face cumparaturi din oricare dintre magazinele sale fizice chiar daca nu sunt vaccinati, vindecati, sau testati pentru Coronavirus.

DEDEMAN incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa isi cumpere produsele dorite din magazinele sale, asa ca stiti deja despre optiunea de a merge intr-o locatie si de a cere ajutorul angajatilor in exteriorul magazinelor. Ei bine, puteti beneficia si de o alta metoda de a cumpara produsele dorite de la DEDEMAN, mai exact cea prin care le comandati online si le ridicati din oricare dintre locatiile din tara in 4 ore de la comanda, daca ele sunt in stoc acolo.

DEDEMAN: ATENTIE! Mesajul OFICIAL Transmis Clientilor din Romania

DEDEMAN constrangere cumparaturi

DEDEMAN explica acest serviciu special pe website-ul sau, iar acolo le spune tuturor clientilor ca trebuie sa se incadreze cu comanda si ridicarea in timpul programului normal de lucru al magazinelor sale. DEDEMAN spune ca se plaseaza comanda prea tarziu, iar cele 4 ore ies in afara programului obisnuit de functionare al magazinului de la care se doreste ridicarea, atunci clientii nu vor putea face acest lucru, si vor trebui sa revina urmatoarea zi pentru ridicare.

DEDEMAN impune aceasta limitare pentru ca exista prevederi legale stricte in ceea ce priveste orarul de functionare al magazinelor, deci nu poate depasi orele impuse de catre autoritati. Chiar si asa, in mod normal in orice zi aveti posibilitatea de a cumpara orice fel de produse din magazinele DEDEMAN cu ridicare chiar in acea zi, desigur daca reusiti sa va incadrati in orarul care este impus de catre companie, unul normal pentru vremurile in care ne aflam acum.

DEDEMAN are pe website-ul sau toate informatiile importante despre care ar trebui sa stie cand se gandesc sa-si faca cumparaturile in locatiile sale, asa ca e bine sa va orientati acolo dupa aceste informatii.