DACIA Logan 3: Anuntul care SURPRINDE, ce s-a Intamplat cu Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 Anuntul SURPRINDE Intamplat Noul Model Masina

DACIA Logan 3 este de departe cea mai populara masina vanduta in Romania in ultimul an de zile, cei de la DACIA reusind sa faca o masina care sa se bucure cu adevarat de aprecierea foarte multor oameni. Conform datelor oficiale pentru Romania, in anul 2021 au fost inmatriculate nu mai putin de 13.270 masini DACIA Logan in toata tara, o parte fiind DACIA Logan 2 si o parte DACIA Logan 3, per total ele generand cele mai mari vanzari dintre toate automobilele vandute in tara.

DACIA Logan 3 nu are cifrele defalcate pe modele prezentate in Romania, dar masina a fost disponibila pentru achizitie de undeva de prin luna februarie in tara, destule modele fiind disponibile pentru cumparare chiar din momentul lansarii. Conform unor date cu privire la vanzarile inregistrate de catre modelele DACIA in 2021, DACIA Logan 3 a reprezentat 18.369 de unitati vandute in total de catre grupul romanesc in toata lumea in cursul anului trecut, iar o buna parte au fost vandute in Romania.

DACIA Logan 3: Anuntul care SURPRINDE, ce s-a Intamplat cu Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 a fost singurul model care putea fi cumparat in Romania de prin luna februarie, iar din totalul vandut in tara noastra, probabil ca acest model reprezinta undeva pe la 10.000 de unitati inmatriculate. Daca ne uitam la aceasta cifra, si la cea totala de modele DACIA Logan 3 vandute de Renault si DACIA in 2021 la nivel global, vedem ca vorbim despre undeva pe la putin peste jumatate din numarul total de masini de acest gen vandute doar in Romania.

DACIA Logan 3 nu a fost lansata simultan in toate tarile in care DACIA isi vinde modelele, de aici vine si cifra mare de vanzari a modelului de generatie a 2-a, care a inregistrat peste 75.000 de unitati vandute in toata lumea. Totusi, faptul ca DACIA Logan 3 a generat doar in Romania undeva pe la usor peste putin de jumatate din vanzarile din intreaga lume este ceva de interes, mai ales ca numarul tarilor in care sedan-ul romanesc este vandut a fost redus impreuna cu lansarea acestui nou model.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata acum din cam toate tarile in care sedan-ul este oferit pentru achizitie, insa este nevoie de rabdare pentru ca livrarile masinilor se fac greu din cauza problemelor generate de lipsa de semiconductori..