WhatsApp: Schimbarea SECRETA care Surprinde, ce Face in Telefoane

WhatsApp Schimbarea SECRETA Surprinde Face Telefoane

WhatsApp pregateste o noua schimbare majora pentru utilizatorii sai din intreaga lume, ea fiind facuta in secret pentru toti cei care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, insa in final vorbim despre o modificare utila. Cei de la WhatsApp s-au gandit ca ar fi intr-un final timpul sa le ofere oamenilor din intreaga lume posibilitatea de a schimba limba in care folosesc aplicatia de mesagerie pe propriile telefoane, asta pentru a intelege mai bine ceea ce se intampla acolo.

WhatsApp preia in mod normal automat limba folosita in sistemul de operare si afiseaza toate elementele de interfata in acea limba, insa acest lucru urmeaza sa se schimbe in perioada urmatoare. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, WhatsApp va avea o functie speciala care ne va permite sa alegem limba in care este afisat totul in cadrul aplicatiei, iar aceasta modificare este una foarte buna pentru cei care au nevoie de asa ceva in aplicatie.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA care Surprinde, ce Face in Telefoane

WhatsApp vrea sa le ofere oamenilor cat mai multe functii care sa fie cu adevarat utile pentru utilizarea de zi, cu zi, a platformei, iar mai jos puteti vedea exact in ce meniu va fi afisat totul. Cei de la WhatsApp s-au gandit ca optiunea de a selecta limba pentru aplicatie sa fie disponibila in cadrul meniului de optiuni, iar la dispozitia oamenilor vor fi toate limbile care sunt cunoscute de catre sistemul de operare, dar si pe care aplicatia le are disponibile.

WhatsApp nu a anuntat in prealabil ca ar fi interesata sa faca o schimbare de acest gen pentru utilizatorii sai din intreaga lume, asa ca miscarea in sine este una care ar putea lua prin surprindere destul de multi dintre utilizatori.

Desi captura de ecran de mai jos ne arata aplicatia WhatsApp pentru telefoanele cu sistem de operare Android, ea va fi disponibila inclusiv in telefoanele iPhone in momentul in care totul va fi pregatit pentru lansare.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari majore pregatite pentru toata lumea in momentul de fata, astfel ca ramane sa vedem doar momentul in care va fi totul lansat in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume.

WhatsApp Schimbarea SECRETA Surprinde Face Telefoane limba