Netflix: Informarile OFICIALE care Vizeaza Toti Abonatii din Romania

Netflix Informarile OFICIALE Vizeaza Toti Abonatii Romania

Netflix a publicat doua notificari importante despre care ar trebui sa stie romanii din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre productii asteptate de catre multa lume, care intr-un final vor ajunge si in tara noastra. Netflix ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca un nou sezon al Stranger Things, dar si un documentar despre viata binecunoscutei Marylin Monroe, isi vor face aparitia in curand in platforma.

Netflix spune ca volumul 1 al sezonului 4 al Stranger Things va fi lansat in cursul zilei de 27 mai pentru abonatii din intreaga lume, inclusiv Romania, deci mai avem de asteptat inca o luna si jumatate pana in momentul in care ne va fi oferit in mod oficial. Foarte multi dintre abonatii Netflix asteapta de extrem de multa vreme lansarea acestui nou sezon al celebrului serial, iar intr-un final iata ca acesta va fi disponibil pentru noi.

Netflix: Informarile OFICIALE care Vizeaza Toti Abonatii din Romania

Netflix anunta deasemenea lansarea The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes, un documentar al carui menire este de a ne prezenta viata celebrei actite americane Marilyn Monroe, una dintre cele mai controversate din istoria Hollywood. In cadrul acesti nou documentar ar trebui sa vedem mai multe dintre secretele despre viata actritei Marylin Monroe, si desigur teorii cu privire la moartea sa, Netflix pregatind un titlu foarte interesant.

Netflix isi pune foarte multe sperante in aceste doua titluri, iar asta pentru ca unul vine pentru un serial extrem de interesant, iar al doilea are in centru o actrita care a fost extrem de iubita de catre publicul din intreaga lume. Netflix stie foarte bine si cate controverse exista in jurul regretatei actrite americane, dar spera ca va fi suficient de multa lume dornica sa mai afle cate ceva despre viata ei, chiar si la atat de multi ani dupa deces.

Netflix mai are foarte multe alte filme si seriale pregatite pentru lansare in intreaga lume in cursul urmatoarelor luni, dar desigur ca trebuie sa avem rabdare pentru a vedea ce anume ne va fi anuntat in mod oficial in perioada urmatoare.