Kaufland: Informare OFICIALA foarte IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Kaufland Informare OFICIALA IMPORTANTA Clientii Romani

Kaufland ii informeaza pe milioanele de romani din itnreaga tara in legatura cu o decizie importanta pe care a luat-o, si care se aplica in toate magazinele din Romania, iar asta deoarece compania a publicat noul catalog cu oferte speciale pentru Romani. Vorbim despre un catalog pe care Kaufland l-a publicat pentru a ii anunta pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca incepand din data de 27 aprilie vor fi disponibile noi oferte speciale pentru toti romanii din tara.

Kaufland are o serie noua de oferte speciale pentru clientii din toata Romania in momentul de fata cu surprize care vin inainte de  ziua de 1 mai, una pe care foarte multi romani vor dori sa o sarbatoreasca in weekend-ul urmator, iar marele lant de hypermarket-uri are cate ceva pentru fiecare. Puteti vedea in imaginea de mai jos cateva dintre ofertele noi pe care Kaufland urmeaza sa ni le ofere chiar din cursul zilelor urmatoare, si exista destule pentru noi.

Kaufland: Informare OFICIALA foarte IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Kaufland Informare OFICIALA IMPORTANTA Clientii Romani 1 Mai

Kaufland va avea in principal oferte pentru produsele alimentare, si bauturi, dar separat de acest lucru vor veni si alte promotii speciale pe care nu ar trebui sa le ratam pentru ca ele sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp. Kaufland stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa profite de ofertele speciale care sunt disponibile in aceasta perioada, si cum exista foarte multe, ele sunt usor de gasit in oricare dintre magazinele din tara.

Kaufland nu ne obliga sa avem un Kaufland Card pentru a putea profita de ofertele speciale care sunt disponibile in momentul de fata, dar pentru unele dintre ele este nevoie de un card de fidelitate pe care va trebui sa il folosim. Nu exista oferte exclusive pentru magazine, sau oferte exclusive online, cei de la Kaufland avand totusi vouchere speciale cu alte promotii pentru cei care folosesc Kaufland Card si au aplicatia instalata in telefoane.

Kaufland desfasoara aceasta promotie speciala pentru doar cateva zile, astfel ca daca nu profitati de tot inainte sa dispara, s-ar putea sa regretati ca nu ati avut ocazia de a cumpara orice v-ati dorit de la marele lant de hypermarket-uri.