Armata Romana a Participat la Noi Exercitii Militare cu Trageri Reale

Armata Romana Participat Noi Exercitii Militare Trageri Reale

Armata Romana a participat in cursul acestei perioade la o serie de exercitii cu trageri reale care au avut loc in Polonia, la poligonul Ustka, iar asta pentru ca e nevoie de cresterea interoperabilitatii dintre fortele romane si cele ale NATO, in conditiile razboiului din Ucraina.

Armata Romana a participat cu Detasamentul de Aparare Antiaeriana “Gheparzii Transilvani”, care au mai participat in ultima perioada si la alte tipuri de exercitii militare care au avut loc impreuna cu alti parteneri din cadrul NATO, asa cum ni s-a mai spus.

Exercițiu cu trageri reale de luptă în Polonia, în poligonul Ustka!

Detașamentul de Apărare Antiaeriană ,,Gheparzii Transilvani” a participat alături de partenerii americani si britanici din cadrul Grupului de Luptă din Polonia la un exercițiu cu trageri reale de luptă în poligonul din Centrul de Instruire pentru Forțele Aeriene din Ustka.

Începând cu luna aprilie, timp de 6 luni, contingentul românesc ,,Gheparzii Transilvani”, structură generată de Batalionul 3 Apărare Antiaeriană ,,Potaissa” , se instruiește într-un mediu multinațional alături de aliații grupului de luptă din Polonia, sub coordonarea Comandamentului Forțelor Întrunite.