Enel: Anunturile Oficiale foarte IMPORTANTE pentru Toti Clientii Romani

Enel Informarea IMPORTANTA Clientii Toata Romania

Enel, compania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani, a facut o serie de anunturi foarte importante pentru cei care-i sunt clienti si ii folosesc serviciile, iar asta pentru ca ele vizeaza modul in care oamnii isi pot raporta consumul, dar si primi facturile emise in fiecare luna de companie.

Enel le spune romanilor ca daca sunt interesati sa-si transmita indexul lunar de consum pentru energia electrica, au la dispozitie atat platforma online a companiei, cat si serviciul de relatii cu clientii, pri nintermediul amelor putand fi anuntat consumul nostru lunar catre companie.

Anuntand consumul lunar la Enel Romana va asigurati de faptul ca veti plati facturile in cuantumul corect, pentru ca in cazul in care nu se inregistreaza citirea de catre angajatii companiei, veti fi facturati eronat, iar la regularizare e posibil sa aveti mult mai mult de platit, decat de obicei.

Enel Romana are pe website-ul sau toate informatiile cu privire la inregistrarea consumului, iar separat ne recomanda si activarea facturii electronice pentru a primi rapid prin email informatiile cu privire la ceea ce avem de plata in baza consumului inregistrat in fiecare luna.

Știi că ne poți transmite indexul la energie electrică și gaze naturale atât online, cât și telefonic? Citirea și transmiterea periodică a indexului la electricitate și gaze naturale, în perioadele dedicate, te ajută să plătești exact cât consumi și să îți administrezi consumul, așa cum dorești, în funcție de nevoile tale. Descoperă cât de simplu și rapid este să ne comunici indexul.

Alege să-ți activezi Factura prin email și fii parte din grupul clienților noștri care au ales să primească factura electronic și, astfel, să aibă grijă și de mediu! Primești factura de energie electrică și/sau gaze naturale în căsuța ta poștală electronică și o poți verifica, simplu și rapid, de pe telefon, laptop ori tabletă.