Anuntul lui Volodimir Zelenski, Cum Distruge Ucraina Armata Rusiei

Anuntul Volodimir Zelenski Cum Distruge Ucraina Armata Rusiei

Volodimir Zelenski vorbeste despre distrugerile sistematice pe care armata Ucrainei le provoaca Rusiei in momentul de fata, el afirmand ca ucrainienii ataca si reusesc sa distruga depozitele, bazele si punctele de comanda ale rusilor in zonele pe care acestia le-au cucerit in teritorii tarii pe care o conduce.

Volodimir Zelenski si-a laudat in repetate randuri soldatii pentru curajul de care dau dovada in lupta impotriva rusilor, curaj care este evidentiat in fiecare zi in care vedem HIMARS, si nu numai, folosite pentru a ataca si distruge diverse obiective ale rusilor de pe teritoriul Ucrainei.

Forțele armate ale Ucrainei continuă să distrugă în mod constant, foarte atent și atent depozitele, bazele, punctele de trecere și sediile ocupanților. Armata rusă a intrat pe teritoriul Ucrainei fără să aștepte rezistență. Și va fugi de aici, neavând altă speranță de mântuire.

Și vreau să le mulțumesc încă o dată tuturor apărătorilor noștri, informațiilor noastre, Serviciului de Securitate al Ucrainei, care fac totul pentru ca ocupanții să rămână în Ucraina în fiecare zi din ce în ce mai greu.

De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor oamenilor noștri din teritoriul ocupat temporar, care ajută armata ucraineană să distrugă obiectele invadatorilor.

Și astăzi vreau să le mulțumesc în mod special luptătorilor uneia dintre brigăzile noastre de artilerie cu rachete, care cu focul lor precis au distrus chiar depozitul rusesc din care ocupanții au luat rachete S-300 pentru a bombarda Harkov. Bine că MLRS. Vă mulțumim, eroii noștri!

Și ocupanților li se va răspunde cu siguranță pentru atacul cu rachete de astăzi asupra Kryvyi și pentru bombardarea constantă a Zelenodolsk, bombardarea regiunilor Nikopol, Cernihiv și Sumy, regiunea Harkiv, orașele Donbas și întregul nostru teritoriu.