Enel: ATENTIE! Notificare IMPORTANTA Transmisa Tuturor Clientilor Romani

Enel ATENTIE Notificare IMPORTANTA Transmisa Tuturor Clientilor Romani

Enel, una dintre principalele companii furnizoare de electricitate si gaze naturale, aduce in imediata atentie a clientilor din toata Romania o extrem de importanta schimbare oficiala care are legatura cu facturile pe care le primesc in fiecare luna, iar asta deoarece se vor face modificari in ceea ce le priveste.

Enel ii anunta pe clientii din toata Romania ca va incepe sa emita lunar facturile pentru serviciile de care beneficiaza in toata tara, chiar daca pana acum ei primeau aceste facturi o data la doua luni de zile, ceea ce inseamna ca va trebui sa platiti facturile mai des decat o faceati inainte pentru a nu pierde serviciile.

Conform celor de la Enel Romania, perioada in care se emit facturile este in zilele de 1 – 15 ale lunii anterioarei celei in care s-a inregistrat consumul in cadrul locului de consum in care sunt furnizate serviciile pentru noi, asa ca e important sa avem in vedere inclusiv acest lucru incepand cu data de 1 decembrie.

Enel Romania anunta aceasta data ca fiind cea de la care vor fi facute modificarile, insa nu pentru toata lumea, iar asta deoarece unele dintre modificari vor fi realizate incepand cu data de 1 ianuarie 2023, dar toata lumea va fi notificata in prealabil in legatura cu aceasta modificare importanta pregatita.

Cum obișnuiești să primești factura de energie electrică de la noi: lunar sau o dată la două? Dacă până acum primeai factura de electricitate o dată la două luni, acest lucru se va schimba. Ai primit deja de la noi o notificare (sau o vei primi în scurt timp prin e-mail sau poștă), prin care te anunțăm că factura ta va fi emisă lunar începând cu 1 decembrie 2022 sau cu 1 ianuarie 2023. Astfel, vei putea să-ți gestionezi mai bine atât consumul periodic de energie, cât și bugetul familiei.

Factura va fi emisă în intervalul 1-15 al lunii următoare perioadei de consum, iar tu ne vei putea transmite indexul în ultimele zece zile ale lunii calendaristice de consum (indiferent de numărul de zile ale lunii). Alege să-ți activezi factura electronică și vei primi factura de energie electrică imediat după emitere.