BRD Romania isi AVERTIZEAZA Clientii Romani, ce Notificare Oficiala a Publicat

BRD Romania AVERTIZEAZA Clientii Romani Notificare Oficiala Publicat

BRD Romania a emis o avertizare foarte importanta cu o notificare oficiala pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti in aceasta perioada din cauza numarului mare de fraude care sunt in plina desfasurare, din pacate acum.

BRD Romania explica intr-o avertizare oficiala despre cat de periculoase pot fi fraudele care sunt in plina desfasurare in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre metode care devin din ce in ce mai sofisticate pentru a li se fura banii romanilor de catre entitati necunoscute, ceea ce ridica multe probleme.

Cei de la BRD vorbesc despre fraude care pot fi initiate prin email, SMS, telefon, sau chiar retelele de socializare, indiferent de metoda de initiere, ele ajung la un final similar care are in centru furtul datelor personale ale oamenilor, in special cele bancare, care sunt vanate pentru a se fura banii din conturi.

BRD stie foarte bine cat de periculos poate fi totul, astfel ca trebuie sa fim extrem de vigilenti in ceea ce priveste problemele de acest gen, iar asta pentru ca daca ajungem in situatia in care banii ne sunt furati, ar putea fi imposibila recuperarea lor, din pacate, deci trebuie vigilenta multa, in final.

În contextul sărbătorilor și promoțiilor comerciale de final de an, numărul tranzacțiilor online crește exponențial. În această perioadă, infractorii cibernetici își multiplică eforturile, încercând să vă înșele să inițiați diverse plăți sau să oferiți date personale, informații legate de cardurile bancare, codurile înscrise în SMS-urile pentru autorizarea tranzacției sau chiar coduri de acces în aplicațiile de bancă la distanță.

Astfel, acești infractori cibernetici pot interacționa cu Dvs. în mediul online și vă pot solicita să: accesați un link pentru a beneficia de un voucher de reducere semnificativ, iar ulterior să înregistrați datele aferente cardului bancar; efectuați o donație pentru o cauza nobilă; plătiți anumite taxe pentru a intra în posesia unui premiu.