E.ON: Decizia de ULTIM MOMENT Anuntata Oficial pentru Clientii din Romania

E.ON Decizia ULTIM MOMENT Anuntata Oficial Clientii Romania

E.ON, una dintre principalele companii care furnizeaza energie si gaze naturale romanilor, a anuntat in mod oficial o decizie extrem de importanta pe care a luat-o, si care vizeaza toti clientii sai din tara, iar asta pentru ca in baza noii legi pentru plafonarea preturilor la energie, trebuie sa faca modificari in facturi.

E.ON vorbeste despre faptul ca in data de 13 decembrie 2022 a fost publicata legea 357/2022, aceasta modificand Ordonanta de Urgenta 27/2022, iar in final vorbim despre noutati in ceea ce priveste plafonarea preturilor la energie pentru clientii din Romania, si compania ne anunta ca va pune in aplicare aceste modificari.

Conform celor de la E.ON Romania, compania lucreaza in aceasta perioada la implementarea modificarilor pentru sistemul sau de facturare, astfel incat toti clientii din Romania sa beneficieze de prevederile noii legi, ea avand o durata de aplicare mult mai lunga decat ordonantele de urgenta adoptate anterior de catre Guvernul Romaniei.

E.ON Romania nu este singura companie care trebuie sa puna in aplicare prevederile acestei noi legi promulgate de catre Presedintele Romaniei, astfel ca indiferent de la ce companie primiti energie electrica si gaze naturale, ar trebui sa stiti ca aceste prevederi vi se aplica in totalitate, si sunt deja in vigoare acum.

Ce trebuie să știi despre plafonarea prețurilor la energie ? Pe 13 decembrie 2022 s-a publicat Legea nr. 357/2022 care aduce schimbări la Ordonanța de Urgență cu nr. 27/2022, modificată și completată de Ordonanţa de Urgenţă nr. 119/2022 privind plafonarea prețurilor la clienții finali de electricitate și gaze naturale.

Ce este plafonarea? Este o schemă de sprijin din partea guvernului, pentru a ajuta la reducerea impactului creșterii prețurilor la energie. Noi, la E.ON, ne asigurăm ca aceste măsuri să fie aplicate întocmai, în cel mai scurt timp.