Informarea Oficiala E.ON de ULTIMA ORA Legata de Facturile Clientilor Romani

Informarea Oficiala E.ON ULTIMA ORA Legata Facturile Clientilor Romani

E.ON, una dintre companiile principale care le furnizeaza romanilor din toata tara servicii de electricitate si gaze naturale, a publicat o informare de ultima ora care vizeaza clientii romani si facturile pe care acestia le primesc, iar asta pentru ca noile schimbari legislative impun o serie de modificari pentru felul in care se acorda plafonarile.

E.ON vorbeste mai jos despre felul in care clientii care beneficiaza de servicii de livrare a gazelor naturale vor avea parte de plafonare pentru preturi in baza noii legi promulgate saptamana trecuta de catre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, iar asta pentru ca vorbim despre masuri foarte bune pentru noi toti.

Cei de la E.ON Romania explica foarte clar mai jos ce se schimba, si ce nu, in cazul clientilor din Romania carora le furnizeaza servicii de gaze naturale in momentul de fata, iar asta pentru ca exista foarte multi care asteapta raspunsuri clare la intrebarile privind felul in care vor beneficia de preturi mai mici.

E.ON Romania stie foarte bine cat de important este pentru toti clientii din Romania sa aiba informatii cat mai exacte cu privire la costurile pe care le vor avea de platit in cadrul facturilor pe care le primesc, si e bine sa stiti din timp ceea ce va va fi impus de catre companie in momentul in care veti primi facturile de la ea.

Ce se schimbă la gaze naturale? Pentru clientul casnic, nimic. În perioada 1 aprilie 2022 – 31 martie 2025, prețul tău facturat nu va depăși valoarea de 0,31 lei/kWh cu TVA și toate costurile și tarifele reglementate incluse. Ca regulă generală, e bine să știi că de fapt, prețul tău facturat va fi cel mai mic dintre.

Prețul plafonat = 0,31 lei/kWh cu TVA, costuri și tarife reglementate incluse. Prețul contractual = prețul regăsit în contractul tău și pe factură, în tabelul „Produse și servicii”, linia „Consum gaze naturale”, coloana a 5-a „Preț unitar lei/kWh”, la care se adaugă TVA. Prețul calculat conform art.2 alin.1 din OUG 27/2022 = costul de achiziție de pe piață al gazelor naturale din luna respectivă + preț furnizare gaze naturale (0,012 lei/kWh, respectiv 0,0135 lei/kWh pentru FUI) + tarife reglementate + TVA.