Decizia MAJORA a DIGI Romania Dezvaluita pentru Romanii din Toata Tara

Decizia MAJORA DIGI Romania Dezvaluita Romanii Toata Tara

DIGI Romania, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, a luat o decizie foarte importanta despre care trebuie sa stie destui dintre clientii sai, insa si romanii din toata tara care sunt dornici sa profite de serviciile sale. Unii dintre voi probabil stiti deja ca DIGI Romania furnizeaza inclusiv servicii de energie electrica in Romania, iar conform companiei, aproape 100.000 de clienti din toata tara primesc in momentul de fata curent electric de la ea.

DIGI Romania spune ca acest segment de business pe care-l are nu mai este unul avantajos in contextul problemelor de pe piata de energie, si a plafonarilor, nemaifiind increzatoare in faptul ca piata va avea dinamica sperata in 2023. In aceasta idee, cei de la DIGI Romania dau de inteles ca au luat decizia de a nu-si spori prezenta prin cresterea numarului de clienti in 2023, ci se vor concentra mai mult pe productie de energie pentru consum propriu.

Decizia MAJORA a DIGI Romania Dezvaluita pentru Romanii din Toata Tara

DIGI Romania spune ca din moment ce toti furnizorii livreaza curent electric la acelasi pret in baza plafonarilor existente, nu mai exista vreo motivatie pentru clienti sa-si schimbe furnizorul in aceasta perioada. In aceasta idee, cei de la DIGI Romania dau de inteles ca decizia de a nu mai incerca sa-si creasca numarul de clienti are la baza fix aceasta idee a lipsei motivatiei pentru clienti de a isi cauta un alt furnizor de servicii in contextul preturilor fixe pentru toata lumea.

DIGI Romania a intrat acum cativa ani pe piata de energie, si era o companie care incepea sa adune destui clienti, insa pandemia si razboiul din Ucraina au cam oprit planurile de expansiune ale grupului romanesc. Desigur ca nu este exclus ca DIGI Romania sa isi schimbe planurile in anii urmatori, dupa ce razboiul se va termina, iar lucrurile vor redeveni mai clare, insa multe depind de felul in care se va schimba situatia la nivel european din punct de vedere al pietei energiei.

DIGI Romania continua totusi sa investeasca in retelele sale de telecomunicatii pentru a le oferi clientilor din Romania cele mai bune servicii posibile in momentul de fata.