Magazinele LIDL Romania Au Anuntate Schimbari MAJORE Inainte de Anul Nou 2023

Magazinele LIDL Romania Anuntate Schimbari MAJORE Inainte Anul Nou 2023

LIDL Romania, una dintre cele mai mari retele de supermarket-uri din toata tara noastra, a anuntat o serie de schimbari majore inainte de Anul Nou 2023 pentru toate locatiile, si vorbim despre noutati care sunt disponibile pentru vizualizare in cadrul catalogului de oferte pe care compania l-a publicat deja pentru clienti.

LIDL Romania ofera in toate magazinele din Romania o serie noua de promotii speciale inainte de Anul Nou 2023, cu produse care ne ajuta sa ne bucuram asa cum trebuie de trecerea dintre ani, dar si la preturi neasteptat de bune, iar asta pentru ca in fiecare an compania are ceva special pentru romanii dornici sa profite de promotii.

Conform mesajului de mai jos, cei de la LIDL au lansat o serie noua de cupoane speciale de reduceri pentru clientii care au LIDL Plus, deci numai cei care au un card de fidelitate vor putea sa profite de ele in momentul de fata, si puteti sa va faceti oricand unul pentru a avea reducerile pe care le vedeti mai jos.

LIDL Romania are deasemenea publicat si catalogul normal despre care va vorbeam mai sus, el fiind valabil pana duminica, iar de lunea viitoare, 2 ianuarie 2023, vor fi oferite alte promotii exclusive de care vom putea profita, daca suntem cu adevarat dornici sa cumparam produsele la preturile cele mai bune.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Ți-am pregătit aperitive, deserturi și multe alte bunătăți Deluxe, pentru un meniu de revelion fără stres! Descoperă-le pe toate aici in catalog.