Mesajele IMPORTANTE ale BANCA Transilvania pentru Toti Clientii Romani

Mesajele IMPORTANTE BANCA Transilvania Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, a publicat doua mesaje importante pentru clientii din toata tara, si ele trebuie sa fie cunoscute de catre toata lumea deoarece vizeaza informatii benefice pentru oricare dintre cei care au conturi la banca in momenturl de fata.

BANCA Transilvania vorbeste in primul rand despre faptul ca daca ne deplasam intr-o tara straina, este foarte important sa facem orice fel de plati cu cardul in moneda nationala a tarii in care ne aflam, si nu in LEI, iar mai jos aveti o scurta explicatie cu privire la aceasta alegere care este recomandata de banca.

BANCA Transilvania ne recomanda sa le cerem comerciantilor sa facem platile cu cardul in moneda nationala a tarii in care ne aflam, in special daca suntem intrebati in ce moneda dorim sa facem platile, astfel ca e bine de stiut acest lucru, dar si bine de respectat, pentru a evita comisioane mari si rate de schimb nefavorabile.

BANCA Transilvania ne spune deasemenea ca pe website-ul sau putem afla foarte rapid unde gasim o agentie in care putem merge, si exista optiunea de a fi localizati direct pe website pentru a ni se recomanda cea mai apropiata agentie a bancii, astfel incat sa nu avem foarte mult de cautat dupa cea pe care o dorim.

O știm cu toții! Cel mai sigur și comod este să plătești cu cardul. Iar dacă ai contul și cardul în lei, trebuie să știi că cel mai avantajos pentru tine este să selectezi la fiecare plată, moneda țării în care te afli. În cazul în care comerciantul uită să te întrebe în ce monedă îți dorești să faci plata, este important să verifici ca suma de pe POS să fie în moneda țării vizitate.

Hai pe site, să afli exact unde găsești cea mai apropiată agenție BT. Pentru atunci când chiar trebuie.