Sergei Lavrov: Rusia isi va Atinge Obiectivele in Razboiul cu Ucraina

Sergei Lavrov Rusia isi va Atinge Obiectivele in Razboiul cu Ucraina

Sergei Lavrov, ministrul de externe al Rusiei, a afirmat ca tara pe care o reprezinta isi va atinge toate obiectivele pe care si le-a stabilit in razboiul cu Ucraina, chiar daca acest lucru se va intampla intr-o perioada lunga de timp, Kremlinul avand rabdare pentru ca atacurile constante sa aduca rezultatele dorite.

Sergei Lavrov spune ca prioritatea absoluta a Rusiei in momentul de fata este controlul total asupra celor 4 noi regiuni care au fost anexate de la Ucraina, si ca nu exista vreo “graba” in a duce la indeplinire obiectivele stabilite de catre Vladimir Putin, chiar daca acest lucru genereaza probleme majore pentru intreaga lume.

“Sunt convins că, datorită perseverenței, răbdării și hotărârii noastre, vom apăra obiectivele nobile care sunt vitale pentru poporul nostru și țara noastră. Prioritatea noastră absolută sunt patru noi regiuni rusești. Ele ar trebui să fie libere de amenințarea nazificării cu care s-au confruntat de mulți ani.

Nu ne grăbim. Ne-am dori să încheiem cât mai curând acest război, pe care Occidentul îl pregătea și, ca urmare, l-a dezlănțuit împotriva noastră prin Ucraina. Suntem un popor răbdător. Ne vom proteja compatrioții, cetățenii și pământurile care au fost ruși de secole.”