Notificare ENEL de ULTIMA ORA privind Plafonarea Facturilor Clientilor Romani

Notificare ENEL ULTIMA ORA Plafonarea Facturilor Clientilor Romani

Enel a publicat o notificare de ultima ora extrem de importanta pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ofera informatii legate de felul in care se face plafonarea preturilor pentru serviciile de energie electrica de care beneficiaza acestia, in special in contextul noilor modificari legislative ale Guvernului Romaniei.

Enel a creat un clip video special in care furnizeaza detalii cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al plafonarii preturilor pentru serviciile de energie electrica, iar in baza lui putem afla toate detaliile importante pe care ar trebui sa le stim chiar acum in legatura cu acest subiect foarte important.

Cei de la Enel Romania stiu foarte bine cat de important este pentru toti romanii sa aiba informatii detaliate cu privire la ceea ce se intampla in momentul de fata cand vine vorba despre preturile pe care le platesc pentru energie electrica, si exista masuri diferite pentru fiecare tip de client in parte.

Enel Romania incearca sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a intelege cat mai clar cum ar trebui sa priveasca tot ceea ce se intampla din punct de vedere al recentelor decizii luate de Guvernul Romaniei, in legatura cu felul in care trebuie, sau nu, depuse declaratiile pentru a profita de plafonarea preturilor.

Află, mai jos, cum se aplică noua schema de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, pentru clienții casnici, începând cu 1 ianuarie 2023. Informează-te corect despre cele mai recente modificări legislative în domeniul energiei.

Dacă te încadrezi la categoria mentionata de elege, va fi nevoie să depui la noi (prin e-mail, la plafonarecasnic@enel.com, sau într-unul dintre magazinele noastre) o cerere și o declarație pe proprie răspundere ca să beneficiezi de plafonarea prețurilor la energie electrică. Dacă te încadrezi în celelalte categorii, nu este nevoie să depui nicio cerere și nicio declarație.