Informarea BCR Romania pentru Clienti, ce le da GRATUIT Incepand de Acum

Informarea BCR Romania Clienti GRATUIT Incepand Acum

BCR Romania a publicat o informare importanta pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca dezvaluie ceea ce le da gratuit incepand de acum, si vorbim despre o hotarare care vine la scurt timp dupa scandalul privind veto-ul Austriei privind aderarea Romaniei la Schengen, si miscarea de boicotare a companiilor austriete.

BCR Romania si-a modificat putin o campanie pe care o derula de ceva vreme, si oferea un premiu lunar de 500 de LEI celor care folosesc George Moneyback pentru a primi inapoi bani la cumparaturi, astfel ca in loc sa ofere un singur premiu lunar, acum ofera doua premii oricaror clienti care vor sa profite de sistem.

Conform informatiilor de la BCR, oricare dintre clientii care profita de George Moneyback are sansa de a castiga lunar oricare dintre premiile in valoare de 500 de LEI, iar pe website-ul bancii gasiti mai multe informatii foarte importante cu privire la modul in care puteti sa participati la aceasta prmotie speciala.

BCR nu e prima banca de la care vedem informari de acest gen, iar asta pentru ca exista multe care le ofera clientilor premii de acest gen lunar pentru folosirea cardurilor, sau a diverselor servicii care sunt disponibile, asa ca merita sa va uitati cu atentie la ceea ce se intampla pentru a vedea ce puteti castiga.

Cum ar fi să primești bani înapoi la cumpărăturile pentru un gadget nou ? Intră în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 2 premii lunare de 500 de lei dacă activezi ofertele #Moneyback din aplicație și cumperi de la oricare dintre partenerii George. ​