Informare a LIDL Romania de ULTIM MOMENT care Vizeaza Multi Clienti Romani

Informare LIDL Romania ULTIM MOMENT Vizeaza Multi Clienti Romani

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu sute de magazine in tara noastra, a publicat o informare de ultim moment care vizeaza foarte multi romani din tara noastra, iar asta pentru ca a dezvaluit in mod oficial faptul ca a decis sa activeze mai multe carduri pentru clientii care au LIDL Plus activ.

LIDL Romania le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a isi face un card de fidelitate LIDL Plus pentru a le permite sa beneficieze de oferte speciale in oricare dintre magazinele din toata tara in baza cumparaturilor pe care le fac, si asta e o ocazie buna sa mai primiti ceva inapoi de la magazin.

Avand in vedere ca LIDL are aceste carduri de fidelitate active de ceva vreme pentru clientii din Romania, exista destui romani care vor sa profite de aceste oferte speciale, si merita sa le aveti in vedere in momentul de fata pentru a fi siguri ca beneficiati de preturile cele mai bune pentru cumparaturile pe care le faceti.

LIDL explica pe website-ul sau cum puteti face un card LIDL Plus, daca nu ati facut unul deja, dar si cum puteti profita de oferte prin intermediul aplicatiei sale, asa ca orientati-va foarte atenti dupa toate promotiile si cupoanele din aplicatie, pentru a fi siguri ca nu ratati vreo oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Scaneaza cardul LIDL Plus din aplicatie si beneficiezi de extra oferte in fiecare saptamana.