Informatii ENGIE foarte IMPORTANTE pentru Clientii Romani din Toata Tara

Informatii ENGIE IMPORTANTE Clientii Romani Toata Tara

ENGIE, unul dintre foarte marii furnizori de servicii de electricitate si gaze naturale din Romania pentru foarte multi clienti, a publicat o serie de informatii importante despre care trebuie sa stie multi dintre cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata, pentru ca vizeaza felul in care pot schimba furnizorul serviciilor.

ENGIE ofera mai jos toate detaliile cu privire la ceea ce ar trebui sa facem in momentul in care vrem sa schimbam furnizorul de servicii de energie, dar si ce fel de acte ne sunt necesare pentru a urma aceasta procedura, iar asta pentru ca transmiterea actelor corecte este importanta pentru a schimba furnizorul.

Cei de la ENGIE Romania ofera aceste informatii atat pentru clientii care vor sa se transfere in reteaua sa, cat si pentru cei care vor sa plece catre alte companii, procedura fiind identica in ambele cazuri, insa schimbarea furnizorul depinde foarte mult de felul de contract pe care il aveti semnat deja cu furnizorul.

ENGIE Romania ofera ajutor si telefonic, sau in magazinele sale, pentru a afla cum puteti schimba cel mai usor furnizorul serviciilor de energie, astfel ca e bine sa va uitati cu mare atentie la toate informatiile despre care ar trebui sas titi, mai ales ca procedura in sine poate dura ceva timp, totusi, deci trebuie sa aveti si rabdare.

Poți schimba furnizorul aici, alegi oferta pe care dorești să o contractezi și urmezi pașii de contractare. Pentru finalizarea procesului vei avea nevoie de următoarele documente: cerere de contractare și declarație pe propria răspundere. Datele tehnice ale locului de consum (seria contorului și CLC/POD – cod loc consum) de pe ultima factură emisă de actualul furnizor.

Dacă ne transmiți direct factura ta, te rugăm să elimini prețul energiei înainte să încarci fișierul. Totodată, în cazul în care nu ai o factură emisă, poți încărca avizul tehnic de racordare (ATR) întrucât și acesta cuprinde toate informațiile necesare; indexul autocitit din momentul în care este realizată solicitarea; act de identitate.