Sfaturile ENEL de IMPORTANTA Serioasa pentru Clientii din Toata Romania

Sfaturile ENEL IMPORTANTA Serioasa Clientii Toata Romania

ENEL, unul dintre foarte marii furnizori de servicii de energie electrica si gaze naturale in Romania, le transmite clientilor din toata tara un mesaj foarte important cu o serie de sfaturi despre care ar trebi sa stie cu totii, daca vor sa faca economii cand vine vorba despre consumul de electricitate, sau gaze naturale.

ENEL vorbeste in primul rand despre becurile LED pentru a economisi energie electrica atunci cand vine vorba despre consumul zilnic, asa ca ar trebui sa fie o solutie pe care ar trebui sa o avem in vedere cand vine vorba despre economii pe partea de iluminare, iar asta pentru ca unele becuri pot genera consum mare.

Cand vine vorba despre centrala termica, ENEL Romania vine cu o recomandare pentru calorifere, mai exact o echilibrare hidraulica a acestora, iar asta pentru ca ea poate contribui la imbunatatirea consumului, si la o reducere a facturilor pe care le primim in baza a ceea ce folosim in fiecare luna.

ENEL Romania ne ofera aceste sfaturi pentru a ne ajuta sa invatam cat mai bine cum putem sa ne reducem in cel mai eficient mod posibil facturile pe care le primim in mod constant pentru consumul de energie din fiecare luna, mai ales ca preturile pentru electricitate si gaze naturale au crescut in ultimul an.

Dacă te gândești la becurile LED ca la o pereche de ghete de iarnă, atunci realizezi că sunt o investiție pe termen lung.  Un bec LED are un cost anual de utilizare de peste 5 ori mai mic față de unul clasic. Despre cum să optimizezi consumul de energie afli pe Electripedia.

Ai auzit despre echilibrarea hidraulică a caloriferelor? Descoperă ce este aceasta, în ce constă, precum și alte aspecte tehnice utile pentru o funcționare eficientă a centralei termice. Dacă ești interesat să afli și alte recomandări pentru creșterea eficienței energetice la tine acasă, intră pe Electripedia.