Hotararea OMV de ULTIM MOMENT, ce Anunt IMPORTANT are privind Benzinariile

Hotararea OMV ULTIM MOMENT Anunt IMPORTANT Benzinariile

OMV, lant cu un numar foarte mare de benzinarii la care alimenteaza anual milioane de romani din toata tara, a anuntat in mod oficial o hotarare de ultim moment care este foarte importanta pentru toti cei care vor sa ajunga in oricare dintre locatiile sale pentru a-si alimenta masinile cu carburantii pe care ii vinde acum.

OMV ii anunta pe romanii din intreaga tara ca incepand de saptamana aceasta a dat startul unei noi promotii speciale prin care le ofera, doar pana pe 17 ianuarie, ocazia oricaror romani sa castige vouchere de carburant in valoare de 500 de LEI pentru alimentare in oricare dintre benzinariile sale de pe teritoriul Romaniei.

In baza acestei noi promotii pe care OMV Romania a lansat-o, romanilor li se cere sa comenteze la postarea de mai jos, direct pe pagina de pe Facebook, si sa ii spuna companiei ce ar face cu voucherul de 500 de LEI daca l-ar castiga, mai exact daca l-ar folosi doar pentru ei, sau l-ar imparti cu vreo alta persoana dupa ce-l castiga.

OMV Romania are aceasta promotie deschisa pentru oricare dintre romani, nu doar pentru cei are alimenteaza in benzinariile sale din toat atara, deci poti participa la promotie indiferent daca esti, sau ai fost, client al lantului de benzinarii, insa voucherul de carburant este valabil doar pentru alimentare in lanturile sale.

Dacă ne urmărești de ceva timp, știi că atunci când îl vezi pe Costin Giurgea în feed se lasă cu premii. Azi dăm startul unei noi serii de concursuri, dedicate beneficiilor carburanților de performanță OMV MaxxMotion. Punem la bătaie 3 premii constând în vouchere pentru carburant în valoare de 500 de lei.

Incepem cu o provocare ușoară: spune-ne în comentarii, până pe 17 ianuarie, dacă ai de gând să împarți premiul sau îl ții doar pentru tine. ​Nu uita să dai like paginii OMV, pentru că urmează noi concursuri și noi premii. Baftă!