Volodimir Zelenski Anunta Noile Pachete de Ajutor Militar pentru Ucraina

Volodimir Zelenski Anunta Noile Pachete de Ajutor Militar pentru Ucraina

Volodimir Zelenski a anuntat in mod oficial noile pachete de ajutor militar pentru Ucraina, iar asta pentru ca vorbim despre hotarari luate de catre multiple tari europene, si nu numai pentru a ajuta tara noastra vecina in momentul de fata.

Volodimir Zelenski spune ca Suedia va trimite lansatoare de rachete, in timp ce Danemarca va trimite obuziere Caesar, Lituania trimitand sisteme de aparare antiaeriana, munitie si nu doar atat, insa SUA pregateste deasemenea multa tehnica militara puternica pentru ucrainieni.

“Astăzi, au fost luate simultan mai multe decizii puternice ale partenerilor pentru a ne consolida apărarea. În primul rând, să ne întărim artileria.

Mulțumim Estoniei pentru următorul și cel mai mare pachet de ajutor armat din această țară. Pentru obuziere și muniție.

Mulțumim Suediei pentru noul pachet militar. Potrivit NLAW, Archer și BMP.

Mulțumim Danemarcei pentru că s-a decis cu privire la CAESAR pentru soldații noștri – va întări serios armata noastră.

Mulțumim Lituaniei pentru noul pachet militar. Pentru tunuri antiaeriene, muniții și helitori.

Ne pregătim pentru „Ramstein” de mâine – ne așteptăm la decizii puternice. Și ne așteptăm la un pachet puternic de sprijin militar din partea Statelor Unite.

Mulțumim tuturor celor care apără libertatea alături de noi! Slavă tuturor militarilor noștri, care dau dovadă de rezistență și dau Ucrainei rezultatele necesare! Slavă tuturor celor care lucrează pentru biruință!

Glorie Ucrainei!”