Clientii ENGIE Anunati Oficial despre o IMPORTANTA Masura Luata de Companie

Clientii ENGIE Anunati Oficial IMPORTANTA Masura Luata Companie

ENGIE, unul dintre furnizorii foarte mari si importanti din Romania pe care se bazeaza foarte multi romani pentru servicii de energie electrica si gaze naturale, ii informeaza in mod oficial pe oameni in legatura cu ceea ce se intampla in momentul in care au platit prea mult pentru o factura, si vor banii inapoi.

ENGIE explica mai jos procedura care trebie urmata intr-o asemenea situatie pentru a recupera banii pe care i-am platit, suma fiind afisata cu minus pe factura, indicand faptul ca a am platit mai mult decat ni s-a cerut, deci exista si posibilitatea ca suma sa fie ceruta inapoi de catre noi, dar cu o conditie.

In baza legislatiei care este in vigoare in tara noastra, ENGIE Romania este obligata sa restituie doar sumele care depasesc valoarea de 100 de LEI, astfel ca orice suma care are o valoare mai mica, nu va fi restituita, dar va ramane ca un credit din care se va retrage o parte din urmatoarea suma factura pentru noi.

ENGIE Romania nu este singura companie de electricitate care actioneaza intr-un asemenea mod, iar asta pentru ca legislatia in vigoare obliga toate companiile de energie, si nu numai, sa actioneze intr-un asemenea mod, deci e bine sa stim ce se intampla, pentru ca suntem in mod direct vizati de tot.

În cazul în care totalul de plată este cu minus înseamnă că ai în cont o sumă care fie provine dintr-o plată efectuată de tine şi care a fost mai mare decât valoarea facturii, fie provine dintr-o regularizare a consumului. Aceste sume cu minus pot fi folosite pentru a achita, parțial sau integral, următoarea factură de energie sau pot fi restituite la cererea ta.

Transfer bancar: o operațiune simplă și rapidă prin intermediul căreia poți avea banii în cont fără bătăi de cap și fără drumuri în plus. Mandat poștal: fie că alegi să ne contactezi prin formularul de contact online sau în oricare dintre centrele relații clienți ENGIE, pentru transferul banilor prin mandat poștal* vom avea nevoie de o copie a actului tău de identitate, iar mandatul poștal va fi transmis la adresa de domiciliu.