Vladimir Putin Nu Plange dupa Companiile Occidentale care au Parasit Rusia

Vladimir Putin Nu Plange dupa Companiile Occidentale care au Parasit Rusia

Vladimir Putin nu plange dupa companiile occidentale care au decis sa paraseasca piata din Rusia, liderul de la Kremlin afirmand ca toate acele companii care si-au lasat in urma afacerile, nu au lipsa resimtita de catre rusi, iar asta pentru ca mai tot ceea ce au lasat ele in urma a fost preluat de antreprenori rusi.

Vladimir Putin spune un adevar pe care lumea intreaga l-a vazut de ceva vreme deja, iar asta pentru ca foarte multe companii mari au decis sa plece din Rusia dupa debutul razboiului din Ucraina, insa ceea ce au construit ele a “supravietuit”, chiar daca sub alte denumiri, dar rusii tot au parte de ceea ce ofereau ele.

“Astăzi, multe dintre ele (mărcile occidentale), sub presiunea guvernelor lor, părăsesc piața noastră. Toate cele bune pentru ei. Nimic (în Rusia) nu s-a prăbușit și nimic nu se prăbușește. Companiile și antreprenorii noștri preiau aceste întreprinderi și chiar sectoare întregi și continuă această activitate cu succes.

Rusia ar trebui să construiască un sistem de dezvoltare a dronelor și să urmărească să devină o sursă de tehnologie și competență.”