ATENTIE! ENEL Publica un Anunt de ULTIM MOMENT catre Toti Clientii din Romania

ATENTIE! ENEL Publica Anunt ULTIM MOMENT Toti Clientii Romania

ENEL, compania pe care foarte multi romani se bazeaza zilnic pentru livrarea de gaze naturale si energie electrica, a emis un foarte important mesaj de atentionare a oamenilor pentru a ii informa cu privire la faptul ca in aceasta perioada inca se afla in proces de continuare a actualizarii sistemelor sale informatice.

ENEL explica mai jos faptul ca inca se afla in proces de implementare a masurilor de plafonare care au fost impuse de catre legistlatia adoptata la finalul anului trecut, chiar daca a trecut deja mai bine de o luna de zile din acel punct, astfel ca sistemele sale inca nu sunt 100% pregatite pentru a emite facturile cu datele corecte.

Din cauza acestor intarzieri, cei de la ENEL Romania afirma faptul ca facturile aferente consumului de energie electrica zi gaze naturale vor fi emise cu intarziere in aceasta perioada, deci daca inca nu le-ati primit, atunci aveti acum si o explicatie clara de la companie in legatura cu ceea ce se intampla.

ENEL Romania nu spune cand anume va reusi sa finalizeze procedurile de actualizare a sistemelor informatice pentru a putea emite in mod corect facturile pentru romani, astfel ca ramane doar sa asteptam in continuare pana cand vom primi facturile cu datele corecte de la companie in cursul urmatoarelor saptamani.

Continuăm să lucrăm la actualizarea sistemelor noastre informatice pentru implementarea celor mai recente măsuri de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, astfel încât acestea să se regăsească corect și complet în facturi.

În acest context, facturile aferente consumului de energie electrică și gaze naturale vor fi emise cu întârziere, lucru pentru care ne cerem scuze. Găsești pe website toate informațiile despre măsurile de plafonare. Mulțumim că ești alături de noi!