Clientilor BANCA Transilvania li s-a Emis o AVERTIZARE foarte Importanta

Clientilor BANCA Transilvania Emis AVERTIZARE Importanta

BANCA Transilvania le-a emis in mod oficial clientilor din toata Romania o noua avertizare foarte importanta despre care ar trebui sa stie toti dintre ei in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie marea problema a tentativelor de phishing care implica fraude online cu criptomonede, din pacate.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre ceea ce inseamna atacurile cibernetice bazate pe fraude online cu criptomonede, ele devenind din ce in ce mai populare pentru ca pun accent pe dorinta oamenilor de imbogatire rapida, astfel ca vom vedea si mai multe in cursul lunilor si anilor urmatori in toata lumea.

Conform celor de la BANCA Transilvania, trebuie sa fim extrem de vigilenti cand vine vorba despre aceste tipuri de atacuri cibernetice, iar asta pentru ca ele ne pot lasa foarte rapid, si foarte usor, fara banii pe care-i avem in conturi, iar din pacate in cele mai multe cazuri ei nici macar nu pot fi recuperati de catre clienti.

BANCA Transilvania explica in cadrul website-ului sau tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceste tipuri de atacuri cibernetice, si e bine sa va informati cat se poate de bine in legatura cu ceea ce ne spune banca pentru a sti cum sa va protejati in cele mai eficiente moduri impotriva oricaror atacuri.

În ultima perioadă au apărut mai multe tentative de phishing & crypto scam, care impersonează BT și alte bănci din România. E important să știi să te protejezi de astfel de tentative, care au ca scop furtul de date personale și bani.

Toate formele de fraudă de tip scam au la bază un mecanism cunoscut în domeniul securității informațiilor drept inginerie socială. În câteva cuvinte, este vorba despre mai multe forme de manipulare psihologică prin care răufăcătorii câștigă încrederea victimelor într-o perioadă mai lungă de timp.