Informarea Raiffeisen Bank Oficiala, ce da GRATIS Romanilor din Toata Tara

Informarea Raiffeisen Bank Oficiala GRATIS Romanilor Toata Tara

Raiffeisen Bank, una dintre bancile cele mai mari si mai importante din toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce ofera gratis pentru oricine alege sa devina client incepand de acum prin deschiderea unui cont Zero Simplu, cu un card VISA atasat acestuia.

Raiffeisen Bank spune ca aceasta promotie este dedicata exclusiv clientilor noi de conturi curente Zero Simplu, astfel ca contractati un asemenea tip de serviciu pentru prima oara daca doriti sa beneficiati de ceea ce este oferit de catre banca in momentul de fata, si e bine sa nu ratati aceasta ocazie, pentru ca ele nu vin des.

Cei care decid sa profite de aceasta promotie a celor de la Raiffeisen Bank, sunt in mod automat inscrisi intr-o promotie prin care se ofera 1.500 de carduri cadou eMAG in valoare de 500 de LEI fiecare, deci merita sa va uitati cu atentie la aceasta campanie pentru ca exista motive serioase sa nu o ignorati.

Raiffeisen Bank deruleaza aceasta campanie in toata Romania, si in mod teoretic nu conteaza daca sunteti client pentru alte servicii, atat timp cat contractati un cont Zero Simplu, ar trebui sa va puteti inscrie si in aceasta promotie speciala pe care banca o deruleaza pentru noi in momentul de fata in Romania.

Deschide primul tau cont curent Zero Simplu cu card Visa atasat in perioada 13.02-19.03.2023 si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 1500 de carduri cadou eMAG in valoare de 500 lei. Uite cat de usor este sa-ti deschizi un cont curent Zero Simplu!

Ne lasi datele in formularul de mai jos si revenim noi catre tine in cel mai scurt timp. Iar daca nu vrei sa astepti, avem o alta solutie la fel de simpla! Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia Smart Mobile din App Store sau Google Play si iti deschizi cont direct cu telefonul. 100% online, oriunde ai fi!