Clientilor Raiffeisen Bank li se Transmite un AVERTISMENT Foarte Serios

Clientilor Raiffeisen Bank Transmite AVERTISMENT Serios

Raiffeisen Bank are clientii din toata Romania vizati in mod oficial de un avertisment extrem de serios despre care trebuie sa stie cu totii in momentul de fata, iar asta pentru ca in atentia tuturor este adusa o problema extrem de serioasa pe care ei nu ar  trebui sa o ignore in acest moment pentru Romania.

Raiffeisen Bank le-a spus clientilor romani in repetate randuri sa fie extrem de atenti la ceea ce se intampla din punct de vedere al atacurilor cibernetice care au la baza campaniile de tip phishing, adica acelea prin care oamenii sunt pacaliti sa isi cedeze datele personale catre necunoscuti, ele putand fi folosite pentru a li se fura banii.

Raiffeisen Bank are imaginea folosita in cadrul unei campanii de tip phishing in care oamenilor li se spune ca ar exista o problema cu Smart Token-ul pentru conturile lor, si li se cere sa ia actiune, adica sa intre pe un website malitios si sa isi cedeze datele personale unor necunoscuti, fara sa stie asta.

In repetate randuri ni s-a spus de catre Raiffeisen ca nu trebuie sa facem acest lucru, iar asta pentru ca angajatii sai nu ne cer sa facem actiuni de acest gen prin email, sau chiar la telefon, asa ca trebuie sa fim in continuare foarte vigilenti pentru a nu deveni victimele celor care vor sa ne faca rau acum.

Raiffeisen are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce putem face pentru a ne proteja in cazurile de acest gen, si e bine sa tinem cont de ele, pentru ca doar asa ne putem asigura de faptul ca nu ne cedam informatiile importante unor necunoscuti, si ca daca avem banii furati, nu ii vom putea recupera.

Clientilor Raiffeisen Bank Transmite AVERTISMENT Serios token