Beneficiile Kaufland foarte IMPORTANTE pentru Clienti in Toate Magazinele

Beneficiile Kaufland IMPORTANTE Clienti Toate Magazinele

Kaufland, unul dintre lanturile principale de hypermarket-uri care activeaza in Romania in momentul de fata, ii anunta pe clientii din intreaga tara in legatura cu unul dintre beneficiile majore pe care le ofera pentru ei in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in discutie atat Kaufland Card, cat si aplicatia proprie.

Kaufland a creat cardul de fidelitate pentru a le oferi clientilor mai multe motive sa cumpere produse din magazinele sale, iar asta pentru ca ofera o varietate de promotii speciale si beneficii de care oricare dintre Romani pot sa profite in momentul de fata, daca sunt cu adevarat interesati de acest lucru.

Puteti vedea in lista de mai jos ce fel de beneficii sunt oferite in cadrul aplicatiei celor de la Kaufland Romania pentru oricare dintre oamenii care sunt cu adevarat dornici sa profite de tot, insa e important de retinut ca multe dintre aceste oferte speciale sunt disponibile exclusiv daca inregistram si bonurile de cumparaturi din magazine.

Kaufland Romania ofera aceste carduri personalizate Kaufland Card pentru oricare dintre clientii din toata Romania, indiferent de localitatea in care ne aflam, iar asta pentru ca ele pot fi utilizate oriunde, si oricand, iar aplicatia este cea care aduce beneficiile majore asociate pentru toata lumea in momentul de fata.

Promoții personalizate – sunt acele promoții pe care le creem special pentru tine, în funcție de istoricul cumpărăturilor tale. Trebuie să fii un utilizator activ ca să le primești și să fi cumpărat din brandul din care face parte produsul din ofertă. Vouchere din diverse campanii – De exemplu promoțiile din campania votează oferta, prin care tu îți alegi produsul la care vrei să ai reducere sau reduceri zilnice la diverse categorii de produse.

Promoții valabile doar în anumite magazine în care tu efectuezi cumpărături în mod constant. Vouchere generale, valabile tuturor utilizatorilor Kaufland Card, dar care se află în această secțiune prin prisma tipului lor. Premii tombole și concursuri – sunt acele promoții pe care le acordăm ca premiu câștigătorilor concursurilor Kaufland Card. Vouchere de informare cu noutățile relevante pentru tine.