America Express: Vestile IMPORTANTE de ULTIMA ORA pentru Romani privind Show-ul

America Express Vestile IMPORTANTE ULTIMA ORA Romani Show

America Express ramane unul dintre cele mai populare reality show-uri ale momentului in aceasta luna, iar asta pentru ca foarte multi romani se uita in continuare la emisiunea care pune fata in fata foarte multe vedete care se lupta pentru un premiu consistent, dar pentru el trebuie sa si munceasca pe masura.

America Express va continua in aceasta seara cu un nou episod care va fi transmis de catre cei de la Antena 1 pentru romani, incepand cu ora 20:00, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, cateva probe extrem de complicate ii asteapta pe concurenti in cursul emisiunii care va fi difuzata in aceasta seara.

Actiunea din America Express se desfasoara intr-o alta tara acum, iar asta pentru ca intreaga competitie este gandita pentru a se desfasura in mai multe tari din America de Sud, si ati vazut cu siguranta multe dintre surprizele care au fost gandite de catre cei de la Antena 1 pentru romanii care au urmarit totul.

America Express ii si premiaza pe cei care se inscriu pentru a participa in cadrul acestui show in momentul de fata, asa ca daca sunteti interesati de oricare dintre premiile de mai jos, atunci ar fi bine sa va uitati cu atentie la ceea ce este oferit, pentru a nu rata sansa de a castiga un premiu care ar putea sa va fie pe plac.

În ținutul gumei de mestecat, plecăm în cursă în ordinea manualelor! America Express continuă Duminică 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30 pe Antena 1 și AntenaPLAY! Concurenții, puși la munci grele în următoarea etapă America Express! Proba care le dă bătăi de cap la propriu.

America Express și Super Neatza te premiază! Înscrie-te pe website și poți fi chiar tu câștigătorul! 1 abonament pe 1 an la AntenaPLAY și 1 rucsac personalizat America Express, și…..marele premiu, la finalul sezonului, mergi cu echipa la filmările următorului sezon.