ALERTA BANCA Transilvania cu o ATENTIONARE foarte IMPORTANTA pentru Clienti

ALERTA BANCA Transilvania ATENTIONARE IMPORTANTA Clienti

BANCA Transilvania, cu un numar foarte mare de clienti care beneficiaza de servicii bancare in toata Romania, transmite o alerta extrem de importanta cu o atentionare care ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in imediata atentie o problema foarte grava acum.

BANCA Transilvania le vorbeste romanilor din toata tara despre noile tipuri de fraude online care au la baza promisiunea de a face bani rapid, foarte multi romani lasandu-se pacaliti de aceste metode de fraudare online care aduc foarte rapid si usor bani pentru cei care se afla in spatele lor in momentul de fata.

Dupa cum puteti vedea si in atentionarea de mai jos, cei de la BANCA Transilvania ne cer sa nu ne cedam datele personale necunoscutilor, si sa nu accesam link-urile care sunt incluse in diverse tipuri de mesaje care sunt publicate pe retele de socializare, sau care ne sunt transmise prin email, SMS, sau platforme de mesagerie.

BANCA Transilvania nu este la primul anunt de acest gen, si cu siguranta nu va fi nici la ultimul, iar asta pentru ca problemele acestea sunt tot mai des intalnite in Romania, din pacate, iar din cauza lor foarte multi romani pot avea probleme foarte serioase daca nu sunt atenti cui cedeaza datele personale.

Acest anunț este o tentativă de fraudă. Te rugăm să nu dai click pe link și să nu oferi nimănui datele tale sau ale cardului. Stay safe! Protejarea banilor clienților și confidențialitatea datelor sunt baza fiecărui produs sau serviciu al băncii noastre.

Practic, îl gândim pe fiecare în parte cu atenție la detalii și cu empatie. Știm că banking-ul online înseamnă multe oportunități, dar și riscuri sau chiar pierderi pentru cine nu este cu ochii în patru.