Anuntul OMV de ULTIMA ORA cu Masurile IMPORTANTE din Benzinariile Romaniei

Anuntul OMV ULTIMA ORA Masurile IMPORTANTE Benzinariile Romaniei

OMV, unul dintre lanturile de benzinarii cu cea mai importanta prezenta in Romania, a facut un anunt oficial de ultima ora prin care aduce in atentia a milioane de romani masurile foarte importante care sunt luate pentru viitor, dar nu asa cum se asteapta foarte multa lume, pentru ca se vorbeste despre electricitate.

OMV spune ca isi imbunatateste reteaua de statii de incarcare electrice din cadrul benzinariilor pe care le are in Romania in momentul de fata, existand deja multe locatii care le permit romanilor nu doar sa-si alimenteze masinile cu carburant, ci sa si le incarce la o statie de incarcare electrica, chiar daca inca sunt putine.

Reteaua de benzinarii a celor de la OMV Romania nu este singura din Romania care le ofera romanilor posibilitatea de a isi incarca masinile electrice in momentul de fata, iar unii dintre voi stiti acest lucru, alte lanturi oferind optiuni similare, iar ele se vor tot diversifica in cursul anilor urmatori pentru noi.

OMV Romania investeste in statii de incarcare a masinilor electrice pentru ca este nevoie de crearea unei retele nationale care sa ofere optiuni de acest gen, pe masura ce numarul masinilor electrice este in crestere, asa ca nu e exclus sa vedem tot mai multe aparute in diverse locatii din tara noastra in viitor.

Pas cu pas, dezvoltăm alături de partenerii noștri rețeaua de reîncărcare a mașinilor electrice din cadrul stațiilor OMV.​ Credem că viitorul transportului va fi deservit de o paleta diversa de combustibili atât clasici, cat si alternativi. Astfel, sunt necesare măsuri eficiente și cuprinzătoare de reducere a emisiilor, iar în acest sens venim cu un portofoliu mixt de produse care sa răspundă nevoilor din mobilitate, adaptate specificului țării noastre.

Continuam călătoria in domeniul electro-mobilității și dezvoltăm rețeaua de reîncărcare a mașinilor electrice in cadrul stațiilor noastre, împreună cu partenerii noștri.