Survivor Anunta o IMPORTANTA Decizie de ULTIMA ORA pentru Concurenti

Survivor Anunta IMPORTANTA Decizie ULTIMA ORA Concurenti

Survivor, de departe cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata, are dezvaluit un foarte important anunt de ultima ora cu o decizie care aduce in atentia fanilor din toata Romania masurile care sunt luate pentru concurenti, iar asta deoarece astazi urmeaza sa fie eliminat unul din cadrul competitiei.

Survivor aduce fata in fata 6 concurenti care sunt in pericol de eliminare, de la ambele echipe, iar unul dintre ei urmeaza sa plece acasa in urma provocarii la care vor fi suspusi concurentii, astfel ca urmeaza sa vedem un show extrem de interesant pe care cei de la PRO TV l-au pregatit pentru noi incepand cu ora 20:30.

Dupa cum prea bine stiti deja, la Survivor Romania se poate deja vota pentru concurentii care pot sa ramana in competitie, sau care vor fi eliminati, asa ca daca sunteti dornici, puteti sa va sustineti favoritii pentru a va asigura ca ei vor continua in cadrul competitiei si dupa emisiunea care incepe in aceasta seara.

Survivor Romania este totusi foarte departe de final, cu multi concurenti care inca mai sunt in joc, astfel ca vom mai avea destule zile in cadrul carora vom vedea cum se desfasoara actiunea, si care dintre concurentii care sunt prezenti in momentul de fata acolo merita intr-adevar sa fie acolo, si merita sa castige.

De la 20:30 Survivor România își continuă aventura! 6 concurenți sunt în pericol de eliminare atât de la Războinici, cât și de la Faimoși! Alături de cine ne vedem astăzi ? La Survivor, conflictul se servește de la răsărit și până la apus, iar telespectatorii nu au ratat niciun minut! Astăzi, un concurent va părăsi competiția.