Mesajul Raiffeisen Bank de ULTIMA ORA foarte IMPORTANT pentru Clientii Romani

Mesajul Raiffeisen Bank ULTIMA ORA foarte IMPORTANT Clientii Romani

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai importante si mai mari banci din toata Romania, a decis sa le transmita astazi un mesaj extrem de important clientilor din toata tara, iar asta pentru ca in atentia imediata le aduce ceea ce le ofera gratuit impreuna cu VISA in momentul de fata, iar vestile sunt excelente.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din Romania faptul ca daca isi utilizeaza cardurile bancare pentru a face plati pentru impozite prin platforma GHISEUL, dar si la administratile publice locale, atunci au sansa de a castiga un premiu in valoare de 15.000 de euro, desigur in urma unei trageri la sorti facuta in dupa aprilie.

In baza mesajului de mai jos, pe care cei de la Raiffeisen Bank l-au publicat pentru romanii din intreaga tara, nu trebuie decat sa facem plati online pentru impozite prin platforma GHISEUL cu un card VISA, sau sa platim impozitele la autoritatile locale cu un asemenea tip de card, iar apoi suntem automat inscrisi in promotie.

Raiffeisen Bank nu este singura banca de la care vedem mesaje de acest gen, iar asta deoarece campania este derulata de catre cei de la VISA in intreaga tara in momentul de fata, astfel ca e bine sa fiti atenti la ceea ce spune banca in momentul de fata, mai ales ca premiul oferit este unul destul de mare, in final.

Plătește taxele și impozitele cu cardul tău Visa de la Raiffeisen Bank pe GHISEUL sau la administrația ta locală până pe 31 martie 2023 si poți câștiga, prin tragere la sorți, marele premiu de 15.000 Euro. Poți plăti cu orice card Visa la administrațiile locale, ușor, rapid și sigur, așa cum te-am obișnuit.