Survivor: IMPORTANT Anunt de ULTIMA ORA Transmis Tuturor Romanilor

Survivor IMPORTANT Anunt ULTIMA ORA Transmis Tuturor Romanilor

Survivor este in momentul de fata cel mai popular reality show din Romania, iar pentru milioanele de romani din intreaga tara care urmaresc emisiunile vine si un mesaj important pe care ei nu trebuie sa il treaca in vreun fel cu vederea, iar asta pentru ca urmeaza cateva zile extrem de interesante saptamana aceasta.

Survivor vorbeste despre faptul ca si astazi, si maine, supravietuitorii se vor lupta pentru imunitate, iar asta inseamna ca vom vedea si mai multe provocari in care concurentii vor avea ocazia de a arata daca merita, sau nu, sa faca parte din acest concurs, si sa castige marele premiu oferit de PRO TV.

In teaserul de mai jos puteti vedea o parte din provocarile de la Survivor Romania la care urmeaza sa participe cei care fac parte din competitie, iar asta pentru ca in episodele de astazi si maine vom vedea extrem de multe situatii in care concurentii vor arata cat de mult isi doresc sa castige premiul cel mare.

Survivor Romania se desfasoara de cateva saptamani bune, iar destui dintre concurentii care au participat pana acum au si iesit din competitie, astfel ca toti cei care au ramas sunt cu atat mai dornici sa castige, din moment ce au ajuns atat de departe, deci ne asteapta cateva episoade mai mult decat captivante.

Supraviețuitorii se bat și astăzi pe IMUNITATE! Vor câștiga oare tot Faimoșii sau Războinicii își vor lua revanșa ? Ne vedem astăzi la PRO TV și cu o zi mereu în avans pe VOYO. Început dificil de săptămână pentru Războinici, la Survivor: încălcări de regulament, conflicte și Imunitate pierdută.