Rusia Pregateste Noi Ofensive in Ucraina pentru Primavara

Rusia Pregateste Noi Ofensive in Ucraina pentru Primavara

Rusia pregateste noi ofensive in Ucraina in aceasta primavara, presedintele Vladimir Putin fiind hotarat sa cucereasca tot mai multe teritorii in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa obiectivele militare ale rusilor sunt foarte departe de a fi indeplinite, iar razboiul este foarte departe de final acum.

Rusia trimite mai multe trupe in regiunile Zaporojie si Herson pentru a-si sustine atacurile, asta in timp ce la Bahmut luptele puternice continua, dar Ucraina pregateste trimiterea de noi trupe care sa sustina militarii care lupta acolo de cateva luni bune pentru a putea apara un obiectiv extrem de important.

“Autoritățile ruse par să intensifice promovarea operațiunilor de informare cu steag fals pentru a distrage atenția de la lipsa de câștiguri tangibile pe câmpul de luptă și pentru a încetini furnizarea de ajutor militar occidental înaintea contraofensivelor ucrainene așteptate.

Președintele rus Vladimir Putin a reintrodus, de asemenea, retorica nucleară în spațiul informațional rus în timpul discursului său adresat Adunării Federale Ruse din 21 februarie, când a anunțat intenția #Rusiei de a suspenda participarea la #START.

Oficialii ucraineni continuă să raporteze potențiale pregătiri ale Rusiei pentru reînnoirea operațiunilor ofensive în oblastele #Zaporizhia și #Kherson, deși ISW nu a observat indicii că forțele ruse intenționează să reînnoiască operațiunile ofensive în aceste direcții.”