Romanii de la ENEL Instiintati Oficial despre o IMPORTANTA Masura a Companiei

Romanii ENEL Instiintati Oficial IMPORTANTA Masura Companiei

ENEL, una dintre companiile cele mai mari de la care milioane de romani primesc in momentul de fata servicii de gaze naturale si electricitate, ii anunta in mod oficial pe oameni in legatura cu ceea ce a luat in materie de masuri pentru a le oferi cele mai bune experiente cand vine vorba despre serviciile oferite.

ENEL explica mai jos care sunt beneficiile pentru romanii care aleg sa isi activeze factura electronica, adica primirea facturii printr-o solutie de mesagerie digitala, in locul livrarii ei la domiciliu printr-un serviciu de curierat, ceva ce tot mai multe companii cer de la clientii lor in aceasta perioada de timp.

Informatiile pe care cei de la ENEL Romania le publica pentru romanii din toata tara in momentul de fata ne aduc in vedere faptul ca sa ne bucuram de o serie de beneficii care sunt exclusive pentru factura electronica, si care nu trebuie trecute usor cu vederea, pentru ca nu se aplica la facturile standard.

ENEL Romania le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a se bucura de activarea facturii electronice, asa ca nu trebuie decat sa stiti ca acest lucru poate fi facut in orice moment, si este accesibil oricui, dar odata ce ati activat serviciul, dezactivarea sa implica o discutie cu reprezentantii companiei.

Datele tale rămân confidențiale și doar tu ai acces la ele – cu factura electronică dispare riscul ca factura ta să ajungă în căsuța poștală a vecinului. Primești factura pe emailul comunicat de tine, chiar în data emiterii și nu stai cu grija pierderii acesteia. Mai mult timp pentru tine și familia ta – factura este disponibilă din momentul emiterii, achiți rapid online cu doar câteva click-uri.

Tranzacții 100% sigure. Achiți rapid în orice punct Enel sau la orice partener Enel – găsești codul de bare pe din email. Ai nevoie doar de telefon. Ai toate informațiile în același loc – poți accesa oricând toate facturile emise în ultimele 12 luni.