Anunturile OMV cu Notificari IMPORTANTE privind Carburantii din Benzinariile Romaniei

Anunturile OMV Notificari IMPORTANTE Carburantii Benzinariile Romaniei

OMV, principal lant de benzinarii care vinde carburanti in multe localitati din Romania, a publicat mai multe anunturi cu notificari importante care vizeaza clientii din toata tara, iar asta pentru ca ele au legatura si cu unii dintre carburantii care sunt vanduti in momentul de fata pentru cei care sunt dornici.

OMV vorbeste mai jos despre cat de buni sunt carburantii sai pentru protejarea motoarelor masinilor in care sunt folositi, iar asta pentru ca le recomanda romanilor sa le utilizeze daca vor sa se asigure de faptul ca vor beneficia de performante mai bune pentru masinile pe care le folosesc zilnic.

Mai mult decat atat, OMV Romania ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca are diverse promotii speciale cu reduceri si oferte promotionale speciale pentru oamenii care ajung in oricare dintre benzinarii pentru a cumpara produsele pe care le doresc, ceva ce ar trebui sa avem in vedere.

OMV Romania are si o aplicatie speciala prin intermediul careia le permite romanilor sa adune puncte pentru cumparaturile facute, si sa se bucure de diverse reduceri si oferte, sau sa plateasca pentru unele dintre produsele care sunt vandute, astfel ca e bine sa va uitati cu atentie de tot ceea ce ar trebui sa beneficiati.

Carburanții de performanță OMV MaxxMotion, cu tehnologia lor exclusivă ACTIVEFLOW™, curăță activ motorul, asigură o protecție excelentă și îi prelungesc durata de viață pentru sute de călătorii fără griji. Până pe 5 martie 2023, fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV îți asigură mega-reduceri la produsele din gama Jamie Oliver by Tefal. Un motiv în plus să ne vizitezi.

Vești bune pentru toți iubitorii de cafea! Noua VIVA #DirectTrade El Salvador a ajuns în stațiile OMV, cu aroma sa bogată de ciocolată și alune de pădure. Iar ca veștile să fie și mai bune: îți oferim 1 cafea El Salvador din partea casei, la fiecare alimentare de minimum 250 lei, dimineața, între orele 7:00 și 10:00. ​